Over ons

team buitenkokersBuitenkokers is een platform voor unieke, buitenkookworkshops in Nederland.

Indien je op zoek bent naar een kookworkshop op houtvuur op unieke locaties, dan ben je bij Buitenkokers op het juiste adres.
Wij bieden geen standaard kookworkshops aan, maar workshops buiten koken op houtvuur.

Dit houdt grofweg in; buiten koken op open vuur. Het gezelschap start met de ingrediënten verzamelen, gaat vuur maken, bereidt de gerechten onder begeleiding van onze koks en uiteraard wordt er heerlijk genoten van de gemaakte gerechten!

Teambuilding

Buitenkokers brengt buiten koken, prachtige locaties én eventuele andere activiteiten bij elkaar en biedt kant en klare arrangementen voor de ideale zakelijke of privé gelegenheid.
Het buitenkoken op houtvuur kan perfect gecombineerd worden met allerlei andere teambuilding die wij aanbieden.

Denk aan een workshop Schapendrijven, Samen staan we Sterk, excursie met de boswachter van Staatsbosbeheer of een Expeditie in het bos.
Wij maken graag een offerte op maat met daarin jouw wensen verwerkt. Juist dat is onze kracht!

Buitenkokers werkt alleen samen met de échte buitenkokers.
Onze buitenkokers zijn stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor koken op open vuur, lekker en puur eten, de natuur & gezelligheid. Zij zullen alles in het werk stellen om jullie een unieke beleving te bezorgen!

Een aantal koks hebben een specialisme, dit varieert van vegetarisch of biologisch koken, maar dit kan ook Slow food of vis roken zijn.

Persoonlijk contact

Daarnaast is er bij Buitenkokers altijd ruimte voor persoonlijk contact en op maat gemaakte arrangementen. Dus ook met speciale wensen over buitenkoken op houtvuur kan je bij ons prima terecht.

Voor direct, persoonlijk contact met Ingeborg Leerkes bel je met 055-3550368. Je kunt haar ook mailen op info@buitenkokers.nl.