Over ons

Team Buitenkokers in ValenciaBuitenkokers verzorgt unieke en stoere buiten kookworkshops in Nederland!

Wij werken biologisch, halen de ingrediënten uit de streek van de plaatselijke boeren, én koken zoveel mogelijk seizoensgebonden.

Bij ons dus geen bonen uit Israel, maar bonen rechtstreeks van het land om de hoek.

Indien je op zoek bent naar een stoere kookworkshop op houtvuur op unieke locaties, dan ben je bij Buitenkokers op het juiste adres.
Wij bieden geen standaard kookworkshops aan, maar workshops buiten koken op houtvuur.

Dit houdt grofweg in; buiten koken op open vuur. Het gezelschap start met de ingrediënten verzamelen, gaat vuur maken, bereidt de gerechten onder begeleiding van onze koks en uiteraard wordt er heerlijk genoten van de gemaakte gerechten!

Teambuilding en styling

Buitenkokers brengt buiten koken, prachtige locaties én eventuele andere activiteiten bij elkaar en biedt kant en klare arrangementen voor de ideale zakelijke of privé gelegenheid.
Het buitenkoken op houtvuur kan perfect gecombineerd worden met allerlei andere teambuilding die wij aanbieden.

Buitenkokers is een onderdeel van Fuori – buitengewoon eventbureau. Die alles tot in de puntjes voor jullie event verzorgd.

Elk evenement is anders. Toch loop je vaak tegen dezelfde zaken aan: wat gaan we doen en hoe vinden we een uitzonderlijke locatie? Bij Fuori staan we in vuur en vlam voor buitenevenementen. Wij organiseren een onvergetelijke dag waar jullie alleen nog maar van hoeven te genieten. Zorgen over ‘t weer? Niet nodig, wij komen altijd met een creatieve oplossing.

Fuori creëert buitenevenementen binnen jullie kaders. Alles op maat, altijd onvergetelijk.

Buiten events

Denk aan een Workshop Schapendrijven, Samen staan we Sterk, excursie met een natuurgids of een Expeditie in het bos.
Wij maken graag een offerte op maat met daarin jouw wensen verwerkt. Juist dat is onze kracht!

Buitenkokers werkt alleen samen met de échte buitenkokers.
Onze buitenkokers zijn stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor koken op open vuur, lekker en puur eten, de natuur & gezelligheid. Zij zullen alles in het werk stellen om jullie een unieke beleving te bezorgen!

Een aantal buitenkoks hebben een specialisme. Bijvoorbeeld vegetarisch koken, slow-food of het bereiden van heerlijke gerechten gerechten uit de rookoven. Vraag gerust als je hier vragen over hebt.

Persoonlijk contact

Daarnaast is er bij Buitenkokers altijd ruimte voor persoonlijk contact en op maat gemaakte arrangementen. Dus ook met speciale wensen over buitenkoken op houtvuur kan je bij ons prima terecht.

Voor direct, persoonlijk contact met Ingeborg of Rianka bel je met 055 – 3030 987. Je kunt ook mailen op info@buitenkokers.nl.