Ingeborg Leerkes

Ingeborg LeerkesIngeborg is de drijvende kracht achter Buitenkokers. In 2015 gestart en nu uitgegroeid tot een uniek bedrijf met bijzondere arrangementen en medewerkers. 

Ze kan je alles vertellen over de verschillende thema’s, kookworkshops, teambuilding en locaties. Voor vragen over buitenkoken op houtvuur, de recepten of wil je een voorstel ontvangen, dan ben je bij haar op het juiste adres. En sinds begin 2022 kan dit ook bij Rianka van de Beek

Als organisator van creatieve teambuildings dagen en evenementen zorgt zij ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt op jouw speciale dag.
“Onze gasten een gave dag bezorgen, daar krijg ik een kick van!”

Drijvende kracht van Buitenkokers

Samen met Max Dammers is zij de drijvende kracht achter Buitenkokers.
En iedereen heeft daarbij zijn/haar eigen taak. Max zorgt voor de website en marketing.
Ingeborg is het creatieve brein en houdt zich vooral bezig met nieuwe concepten, samenwerkingen en het managen van alle drie bedrijven, Veluwe Experts, Fuori en Buitenkokers.

Ingeborg is een doener én een buitenmens, dus Buitenkoken past ook goed bij haar én haar buitengewoon eventbureau Fuori.
Ze zegt; “de combinatie van teambuildings activiteiten en daarna lekker eten met elkaar, doen wij al jaren.
Toen het Buitenkoken op houtvuur een succes bleek, ben ik concepten gaan bedenken waardoor het nog unieker en specialer wordt”.

Zo zijn er nu streekbelevingen. Iedere streek heeft een eigen beleving en de gasten gaan zelf de ingrediënten ophalen waarmee ze later op de dag gaan koken. Dit kan met de fiets, auto, E-chopper, tandem of scooter.

Een op maat gemaakt concept, die loopt als een trein. Want hoe leuk is het om in Noord Holland met Beemsterkaas gerechten te maken? En dat je natuurlijk zelf die Beemsterkaas ophaalt bij de fabriek. Waar je natuurlijk een rondleiding krijgt en mag proeven!

Je leest het al, Ingeborg is nog lang niet klaar en er borrelen nog steeds leuke ideeën op voor Buitenkokers.

Heb jij een leuk idee voor jouw locatie of jouw gebied? Neem dan gerust contact op met Ingeborg, want ze denkt graag met je mee over de invulling daarvan.