Ingeborg Leerkes

Ingeborg LeerkesIngeborg is degene die je 99 van de 100 keer aan de telefoon krijgt als je gaat bellen met Buitenkokers.

Ze kan je alles vertellen over de verschillende thema’s, kookworkshops, teambuilding en locaties. Voor vragen over buitenkoken op houtvuur, de recepten of wil je een voorstel ontvangen, dan ben je bij haar op het juiste adres.

Als organisator van creatieve teambuildings dagen en evenementen zorgt zij ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt op jouw speciale dag.
“Onze gasten een gave dag bezorgen, daar krijg ik een kick van!”

Drijvende kracht van Buitenkokers

Samen met Max Dammers is zij de drijvende kracht achter Buitenkokers.
En iedereen heeft daarbij zijn/haar eigen taak. Max zorgt voor de website en de internet marketing, 
En Ingeborg zorgt voor de klanten, offertes, nieuwe samenwerkingen, nieuwe koks, recepten…. de regelmiep dus!

Ingeborg is een doener én een buitenmens, dus Buitenkoken past ook goed bij haar én haar evenementenbureau, Buro In!.
Ze zegt; “de combinatie van teambuildings activiteiten en daarna lekker eten met elkaar, doen wij al jaren.
Toen het Buitenkoken op houtvuur een succes bleek, ben ik concepten gaan bedenken waardoor het nog unieker en specialer wordt”.

Zo zijn er nu streekbelevingen. Iedere streek heeft een eigen beleving en de gasten gaan zelf de ingrediënten ophalen waarmee ze later op de dag gaan koken. Dit kan met de fiets, auto, kickbike, tandem of scooter.

Een op maat gemaakt concept, die loopt als een trein. Want hoe leuk is het om in Noord Holland met Beemsterkaas gerechten te maken? En dat je natuurlijk zelf die Beemsterkaas ophaalt bij de fabriek. Waar je natuurlijk een rondleiding krijgt en mag proeven!

Je leest het al, Ingeborg is nog lang niet klaar en er borrelen nog steeds leuke ideeën op voor Buitenkokers.

Heb jij een leuk idee voor jouw locatie of jouw gebied? Neem dan gerust contact op met Ingeborg, want ze denkt graag met je mee over de invulling daarvan.