Live outdoor cooking catering van Buitenkokers

Live outdoor cooking catering van Buitenkokers is anders dan de standaard catering. En dat wil je!
Als je kiest voor deze exclusieve manier van catering dan krijg je wel iets héél bijzonders! Waarom?

Ik noem hieronder de belangrijkste aspecten van live outdoor cooking catering;

    • Alle gerechten worden op houtvuur of briketten klaargemaakt. Dit doen wij met onze stoere buitenkook materialen zoals driepoten, grote bakplaten, Dutch Ovens, BBQ roosters én onze bijzondere rookoven.
    • Wij werken uitsluitend met biologische producten.
    • Wij steunen onze lokale boeren en dus halen wij daar graag onze producten vandaan. Zoveel mogelijk uit de streek.
    • Ook koken wij uitsluitend met seizoensgebonden producten. Sperziebonen uit Israel zul je bij ons niet aantreffen.
    • Bij ons dus ook geen standaard catering, maar per maand andere menu’s. Wat wij plukken van het land, daar koken wij mee.
    • Live cooking catering is zéér sfeervol koken en alles speelt zich buiten af. Dus geen bedrijvigheid binnen maar alles is  lekker in de buitenlucht.
    • Alle gasten komen altijd even kijken bij het vuur. En vragen ons de hemd van het lijf. En dat vinden wij leuk, héél erg leuk!
    • Onze koks zijn communicatief zeer sterk en vertellen graag vol passie over hun vak. Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel!
    • Wij zorgen dat alles tijdens de live outdoor cooking catering tot in de puntjes is verzorgd. Ook de aankleding verzorgen wij graag voor je.

Wij hebben zes outdoor cooking catering thema’s;

    1. Slow food – slow food betekent langzaam garende gerechten die een lange tijd nodig hebben gehad om goed op smaak te komen. Denk aan Pulled Pork, zoete aardappel met zure room of gevulde bavettte uit de rookoven.
    2. Uit de streek – pure en streekgebonden producten, rechtstreeks van de boer.
      Denk aan bieten salade, lamskoteletten of forellen van de kwekerij uit Emst. En die bereiden wij in onze rookoven.
    3. Back to Basic – terug naar de basis. Dus ook hier pure en eerlijke gerechten, zonder teveel poespas maar wél met heel veel smaak.
      Dus een overheerlijke verse salade, gegrilde kipstukjes, bavette uit de rookoven en bijvoorbeeld stoofperen in de herfst.
    4. Feest – bij een feestelijke outdoor cooking catering pakken we helemaal uit met exclusieve gerechten en een feestelijke finishing toch!
      Bijvoorbeeld exclusieve grote gamba’s en lekkere reepjes vlees in een bedje van Romana sla.
    5. Vitaliteit – hier ligt de focus op veel groenten en vette vis. Leuk om deze outdoor cooking catering in te zetten na een themadag over vitaliteit bij een bedrijf, een vergader arrangement of bedrijfsbijeenkomst.
      Wij maken smoothies, gegrilde aubergine en natuurlijk onze beroemde broodje bietenburger.
    6. De Drie Belevingen – een unieke outdoor cooking op drie verschillende locaties op de Veluwe bereidt.
      Als team fiets je naar drie verrassingslocaties. De app wijst jullie de weg.Op de plaats aangekomen staan daar onze koks een heerlijke maaltijd te maken  op houtvuur. Hoe gezellig is dat?
      Locatie 1 is het voorgerecht, locatie 2 het hoofdgerecht en bij locatie 3 staat het nagerecht te pruttelen.Een heerlijke tocht over de Veluwe met super lekker eten én ingrediënten van onze lokale boeren. Dat proef je.
      En met de fietstocht door de natuur een echte beleving!

    Meer informatie over outdoor cooking catering van Buitenkokers

    Klinkt dit je als muziek in de oren en loopt het water je in de mond? Dan moet je ons nu bellen of mailen!
    Wij denken graag met je mee over de juiste invulling van de outdoor cooking catering op jouw event.

    Omdat wij uitsluitend biologisch en met seizoensgebonden ingrediënten werken, stellen wij het menu altijd samen met de opdrachtgever. Wij snappen maar al te goed dat een standaard menu niet altijd past.
    Vegetarisch en veganistische gerechten zijn in opkomst, dus vraag ons gerust naar de mogelijkheden daarvoor.

    Start tarief voor onze unieke outdoor cooking catering is € 25,00 p.p. excl. BTW vanaf 20 personen.
    Wij werken met staffels voor meer gerechten of extra bijzondere gerechten.

    Omdat wij uitsluitend met seizoensgebonden producten werken, varieert de catering per seizoen. Wij vertellen je graag per seizoen welke gerechten je kunt verwachten.

    Mocht je interesse hebben in deze bijzondere manier van catering, bel of mail ons dan gerust.
    Wij maken graag een offerte op maat voor jouw bijzondere dag!