Workshop primitief koken

Workshop primitief koken

Ben jij liefhebber van buiten zijn, vuurtje stoken, lekker eten én gezelligheid? Dan is onze populaire workshop primitief koken echt iets voor jullie.
Denk jij dat je jouw collega’s kan overtuigen van deze unieke buiten kookworkshop, wees er dan snel bij want…deze kookworkshop is enorm populair.

Workshop primitief koken als teamdag

Het is namelijk ontzettend leuk om met je collega’s samen te koken. Want samen koken is teambuilding en gezelligheid in één.

En bij onze workshop primitief koken bereiden wij alle gerechten op houtvuur en met briketten. Als materialen werken wij alleen met rookovens, Dutch ovens en driepoten met bakplaten en grillen. Hier bereiden wij verschillende, unieke gerechten op. En dat mogen jullie samen doen. Onze buitenkook koks sturen aan en helpen waar nodig.

Wij proberen zoveel mogelijk het oerkoken zoals vroeger te evenaren. In deze tijd is dat uiteraard niet helemaal na te bootsen, maar met onze buiten kookworkshops zitten wij bij Buitenkokers heel dicht bij dat oergevoel. Er moet vuur gemaakt worden en hoe maak je de starters warm zodat ze heet genoeg zijn voor gebruik?

Zo roken wij op hooi een mooi stuk vlees tot carpaccio. En dat geeft een hele bijzondere smaak aan het vlees!

Ook zalm bereiden wij in onze rookovens. En daar hebben wij dan weer verschillende bereidingswijzen voor.
Zijn jullie vlees eters, dan is het mogelijk om een bavette of tomahawk te bereiden. En ook daar hebben wij weer verschillende manieren voor. De bavette kun je vullen of puur natuur rechtstreeks op het vuur leggen.
Waar gaan jullie voor?

Smaaksensaties bij primitief koken

De smaaksensatie bij het primitief koken is voortreffelijk en altijd zien wij de gasten die dit samen bereidt hebben glunderen en genieten. Dit heeft ook zeker te maken dat wij uitsluitend met biologische producten werken en verse kruiden en specerijen.

Het is bij ons daarom ook mogelijk om een excursie ‘eten uit de natuur’ toe te voegen.
Als team ga dan voor het buitenkoken op pad met onze wildplukster. Zij neemt je mee in de wereld van ‘oogsten uit de natuur’.
Uiteraard gebruiken wij de geplukte bloemen en kruiden in de gerechten die je gaat bereiden. Afhankelijk van het seizoen passen wij de gerechten dan aan.

Waar kun je primitief koken op houtvuur?

Elke buiten kookworkshop is te reserveren in alle twaalf provincies die Nederland lief is.

Wij nemen alle kookmaterialen mee en strijken neer op de mooiste locaties.
Heb je een eigen, buitenlocatie waar wij onze workshop primitief koken kunnen verzorgen tijdens jouw teamdag? Ook daar zijn wij altijd voor te porren.

Bel of mail met Rianka voor alle vragen over deze wel héle bijzondere buiten kookworkshop.