Samen koken met collega’s

samen koken met collega's

Samen koken met collega’s is ontzettend leuk om te doen! Als teambuilding, teamuitje of bedrijfsuitje is dit de perfecte invulling van jullie bijzondere dag.

Daarnaast is alles buiten en werken wij uitsluitend met biologische en streekgebonden producten. Onze missie is; gasten laten kennismaken met eten van boeren in de omgeving.
Want wij weten dat in elke provincie waar wij komen buitenkoken er altijd boeren in de omtrek te vinden zijn waar wij ons vlees, vis en groenten vandaan kunnen halen.

Veel mensen weten dit niet, maar als je je er een klein beetje in verdiept kom je erachter dat er ook bij jouw in de buurt genoeg boeren zijn waar je je ingrediënten kunt scoren.
En dat smaakt echt beter dan vis, vlees en groenten van je supermarkt. Alleen de komkommer al die in plastic verpakt zit, is een doorn in het oog toch?

Meer aandacht voor de boeren in jouw streek

Wij vinden het belangrijk dat iedereen meer aandacht krijgt voor de boeren in de omgeving. En dat is bij iedereen uiteraard anders. Want dat is afhankelijk van waar je woont of werkt.

Door onze Streekbelevingen hebben wij ons per provincie verdiept in de biologische boeren in die provincies. En gaandeweg kwamen wij erachter dat in elke provincie veel verschillende boeren zitten.
In elke provincie kun je een biologische tuinderij vinden, boeren die melk, vlees, worst e.d. aanbieden, een kaasmakerij zit er ook altijd en vaak ook een molen waar je meel voor bloem e.d. kan kopen.

En hoe leuk is het als je samen met collega’s wil koken en dat je daar dan vooraf zelf je ingrediënten bij die boeren gaat ophalen?
Een stukje educatie wordt op deze manier gecombineerd met fun én lekker eten!

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer informatie over onze Streekbelevingen, of onze andere outdoor cooking workshops, en over hoe wij hier een belevenis van maken waar nog lang over wordt nagepraat?
Bel of mail met Ingeborg voor vrijblijvende informatie.

Wij zien er naar uit jouw verder te helpen!