Buitenkoken kookworkshop in Groningen

Buitenkokers

Stil waren we toen we aan kwamen rijden in Zeerijp, vlakbij Groningen…wat een prachtige omgeving, wat een unieke locatie voor onze kookworkshop op houtvuur! Wij zijn aangekomen bij Boerderij den Diek’n.

Koken op houtvuur is meer beleving én meer smaak. Zo simpel kan het zijn. Met onze pure, eerlijke en biologische producten uit de omgeving maken wij de heerlijkste gerechten. Nou ja, niet wij…jullie. Want buitenkoken op houtvuur doe je samen. Samen met je collega’s, werknemers of vrienden.

Buitenkoken op houtvuur is een beleving. De hele middag en/of avond speelt zich buiten af. Ook bij minder mooi weer koken wij buiten.
Op houtvuur koken is écht anders dan thuis op het gasfornuis. Dat voel je, dat proef je … dat beleef je!
En als je s’avonds thuis komt ruik je het ook, want alle kleding kan direct in de wasmachine en je haren moet je zeker één keer wassen.

Kookworkshop in Groningen

Wil je onze unieke kookworkshop in Groningen beleven? Dan ben je van harte welkom bij Boerderij den Diek’n. Hier staat gastvrijheid hoog in het vaandel en dat voel je direct als je het terrein komt oprijden.
Deze oude boerderij is omgetoverd tot een prachtige locatie voor kleine én grote gezelschappen. Je kunt heerlijk binnen zitten bij wat slechter weer en buiten bij mooi weer.

Natuurlijk zal het koken op houtvuur altijd buiten plaatsvinden, maar voldoende ruimte hier met overkappingen zodat het altijd door kan gaan.
Tijdens het koken kun je genieten van het weidse uitzicht over de landerijen. ‘Ook de locatie maakt de beleving compleet’, zeggen wij altijd.

Wil je voor de kookworkshop in Groningen nog andere teambuilding beleven? Ook dat verzorgen wij graag voor je. Buitenkokers is een onderdeel van Buro In! een event bureau die gespecialiseerd is in teambuilding.
Een idee is bijvoorbeeld een Clinic Schapendrijven, Samen staan we Sterk, wildplukken in de natuur of een Expeditie.

Streekbeleving in Groningen

Ook verzorgen wij Streekbelevingen in Groningen. Uniek en alleen te boeken bij Buitenkokers!

Langs lokale boeren en tuinderijen ga je met je gezelschap zelf je ingrediënten ophalen. Dit kan met een tandem, elektrische scooter of de auto zijn.
Met onze Mobile Experience zie je waar je bent, en waar je heen moet rijden. Tijdens de (fiets)tocht hebben wij er nog een spelelement in verwerkt.

Onderweg krijg je op de app vragen en opdrachten te zien. Hoe meer vragen je goed hebt, hoe beter natuurlijk! Dit zijn vragen over de omgeving, cultuur en wetenswaardigheden.
Wij kunnen daar ook vragen in verwerken die door jullie worden aangeleverd. Dit gaan bv over elkaar en het werk. Hoe goed ken je elkaar als collega’s nou eigenlijk?

En natuurlijk hebben wij aan het einde van de Streekbeleving een passende prijs voor het winnende team!

Hebben wij je enthousiast gemaakt voor deze buiten kookworkshop in Groningen? Bel of mail ons gerust voor een passend voorstel op maat.