Veluwse Streekbeleving

Veluwse Streekbeleving

Beleef de Veluwe

Samen met jouw team op pad

Onze Streekbelevingen zijn bijzonder, teambuildingsgericht, gezellig én lekker!

Een streekbeleving is een compleet georganiseerde dag in een mooie streek. Samen met jouw team ga je op pad om zelf de ingrediënten op te halen, bij de plaatselijke boer, waar je later die dag mee gaat koken op houtvuur. Onze kookworkshops zitten boordevol teambuilding, beleving én meer smaak!

Wat kan je verwachten?

  • Hele dag op pad
  • Lokale producten halen met tandem of scooter
  • Proeverij
  • Workshop wildplukken
  • Kookworkshop op houtvuur

Hoe ziet een dag Streekbeleving op de Veluwe eruit?

In teams op pad met tandems of elektrische scooters. Langs de boeren uit de omgeving om de verse streekproducten op te halen. Onderweg genieten van de prachtige Veluwe. Ter plekke uitleg, mét een proeverij, over deze eerlijke én heerlijke producten.

Wat kun je eten uit de natuur? Onderweg krijg je een workshop wildplukken en wat er geplukt is, gebruiken we in de gerechten. Bij de molen haal je meel voor het deeg.

Terug bij onze prachtige Schaapskooi gaan jullie, onder het genot van een drankje en kampvuur, gezamenlijk aan de slag om onze unieke recepten te bereiden. Het koken gebeurt alleen op houtvuur, dat is namelijk extra lekker. De Veluwse streekbeleving is gezellig, super smaakvol én op en top teambuilding voor iedereen!

Wil jij meer weten over onze Streekbeleving op de Veluwe? Vraag onze gratis digitale informatiebrochure aan.

Ja, ik wil meer weten over de Streekbeleving Vraag de gratis brochure aan

Arrangementen Streekbeleving

Bekijk hieronder een aantal van onze Streekbelevingen.