Teambuilding én buiten koken

Natuurlijk is Buitenkokers gespecialiseerd in buiten koken op open vuur. Dit doen wij door heel Nederland op prachtige locaties.

Onze kookworkshops zijn los te boeken, maar deze kunnen ook gecombineerd worden met een andere activiteiten. Want hoe leuk is het als wij van jou dag een themadag maken?

  • Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een heerlijke GPS tandemtocht te fietsen over de prachtige Veluwe, waarbij je bij onze biologische schapenboerderij je ingrediënten moet gaan ophalen. En die heb je weer nodig om mee te gaan buiten koken.
  • Ook bieden wij andere teambuildingsactiviteiten aan die je prima vóór, tijdens of na het buiten koken kan ondernemen met elkaar.
  • Op zoek naar een iets actiever programma en juist meer in de stad? Ook daarvoor hebben wij mooie arrangementen zoals het Go Crazy programma of de Smartphone Experience. Het buiten koken zal dan daarna op één van onze locaties aan de rand van het centrum plaatsvinden, of de deelnemers komen met de fiets/tandem naar de locatie toe.
  • Wil je eens een keer écht anders vergaderen dan standaard? Ook dat is prima te combineren met onze buiten koken workshops. Op onze locaties kan altijd vergaderd worden (denk aan onze prachtige schaapskooi in het bos (in Gelderland). Na het vergaderen ‘even’ een frisse neus halen met bijvoorbeeld Railway bouwen, een leuke teambuildings activiteit met een competitie element erin verwerkt. En uiteraard zal er daarna gezamenlijk gekookt worden.

Wij maken graag een unieke beleving van jou bijzondere dag. Dit kan een teambuildingsdag, bedrijfsuitje, personeelsdag of vergadering zijn.
Vraag naar de vele mogelijkheden bij Ingeborg Leerkes. Zij is te bereiken op nummer 055-3030987 en maakt graag een offerte op maat voor je.
Mailen kan naar info@buitenkokers.nl.