Het idee Buitenkokers!

unieke buitenkook beleving

We zijn bijna online. Nog een aantal puntjes op de i zetten, en dan gaan we los!

Maar voordat we online gaan leek het mij leuk om in het eerste nieuwsbericht te vertellen hoe Buitenkokers is ontstaan.
Het idee is afkomstig van mij (Ingeborg Leerkes) & Max Dammers (Max.nl).

Wij zijn twee ondernemers uit Apeldoorn en een aantal jaren geleden gestart met Veluwe Experts.

Ik vanuit mijn expertise als organisator van events, teambuildingsdagen en trainingen (Fuori.nl), en Max met zijn kennis van internet.

Veluwe experts is een platform voor creatieve ondernemers uit de provincie Gelderland die zijn gaan samenwerken. Want samen delen  = samen genieten!

Ondertussen werd Ingeborg ook benaderd door een aantal koks die graag wilden samenwerken met Veluwe Experts. Ook stuk voor stuk koks met een passie voor stoer buitenkoken, bushcraft, kruiden zoeken, op open vuur koken, natuur en plezier!

En toen was het idee snel ontstaan! Voor we het wisten zaten we om tafel om de samenwerking verder uit te werken.

Dus ben je op zoek naar een unieke kookworkshop waarbij je buiten gaat koken op open vuur, al dan niet gecombineerd met andere activiteiten, dan ben je bij ons op het juiste adres.
Wij bieden onze buitenkoken workshops aan in heel Nederland.

Wil je een echte buitenbeleving en de organisatie volledig uit handen? Een eventbureau dat met je meedenkt over de juiste invulling van een bijzonder dag? Neem contact op met info@fuori.nl.

Wij maken graag een offerte op maat voor jou gezelschap. Bel of mail met mij op 055 3030987 Mailen mag naar info@buitenkokers.nl