Het idee Buitenkokers!

We zijn bijna online. Nog een aantal puntjes op de i zetten, en dan gaan we los!

Maar voordat we online gaan leek het mij leuk om in het eerste nieuwsbericht te vertellen hoe Buitenkokers is ontstaan.
Het idee is afkomstig van mij (Ingeborg Leerkes) & Max Dammers (Max.nl).

Wij zijn twee ondernemers uit Apeldoorn en een aantal jaren geleden gestart met Veluwe Experts en daarna Gelderland Experts.
Ik vanuit mijn expertise als organisator van events, teambuildingsdagen en trainingen (Buro In!), en Max met zijn kennis van internet.

Veluwe experts is een platform voor creatieve ondernemers uit de provincie Gelderland die zijn gaan samenwerken. Want samen delen  = samen genieten!

Nu is ook Blossom Events partner van Veluwe Experts. Blossom Events is een Organisatiebureau die zich gespecialiseerd heeft in buiten koken op open vuur. Haar arrangementen zijn een groot succes bij Veluwe Experts. Ook Mieke, de eigenaresse van Blossom Events, liep al een tijdje met het idee in haar hoofd om een samenwerking aan te gaan met andere buitenkokers en daar een aparte site voor te laten maken.

Ondertussen werd ik ook benaderd door een aantal koks die graag wilden samenwerken met Gelderland Experts. Ook stuk voor stuk koks met een passie voor buiten koken, bushcraft, kruiden zoeken, op open vuur koken, natuur en plezier!

En toen was het idee snel ontstaan! Voor we het wisten zaten we om tafel om de samenwerking verder uit te werken.

Dus ben je op zoek naar een unieke kookworkshop waarbij je buiten gaat koken op open vuur, al dan niet gecombineerd met andere activiteiten, dan ben je bij ons op het juiste adres.
Wij bieden onze buiten koken workshops aan in heel Nederland.

Wij maken graag een offerte op maat voor jou gezelschap. Bel of mail met mij op 055 3030987 Mailen mag naar info@buitenkokers.nl