Schaapskooi in Garderen

Schaapskooi in Garderen

Precies in het midden van Nederland staat deze prachtige, gerenoveerde schaapskooi van Staatsbosbeheer.

Midden in het bos, verscholen tussen de bomen, ‘bijna’ in de middle of nowhere is dit gerust een unieke locatie te noemen. Wij verzorgen hier graag onze buiten koken workshops.

Op deze unieke plek genieten onze gasten altijd enorm van de omgeving en de rust die deze locatie biedt. Dat is ook onze visie als buitenkokers, iedere locatie moet uniek zijn en passen bij onze visie. Deze schaapskooi past daar erg goed tussen.

Buiten koken Veluwe

  • Vanuit de schaapskooi combineren wij het buiten koken graag met een andere activiteit waardoor wij een middag en avondvullend programma kunnen aanbieden.
  • Want zo kan je in de schaapskooi prima eerst vergaderen om daarna gezamenlijk te gaan koken.
  • Of je maakt een GPS tandemtocht over de Veluwe, haalt je ingrediënten bij de schapenboerderij een eindje verderop, en gaat daarna koken.
  • Deze schaapskooi is dus een unieke locatie voor jullie teambuildingsdag, event, vergadering of bedrijfsuitje. Al dan niet gecombineerd met buiten koken op de Veluwe.

Vraag gerust naar de vele mogelijkheden die deze locatie biedt, wij maken graag een offerte op maat voor jullie gezelschap!
Bel met 055 3030987 of gebruik dit contactformulier.