De magie van Asado grillen

Workshop asado grillen

De Veluwe staat bekend om zijn prachtige natuur en rustieke landschappen, en wat is er nu beter dan dit te combineren met een culinaire ervaring voor jou en je collega’s?

Bij onze vuurplaats op Landgoed Stakenberg biedt het grillen met een asado een unieke en gezellige manier om samen te komen, te genieten van heerlijk eten en het teamgevoel te versterken.

 

Workshop Asado grillen

Asado, afkomstig uit Argentinië, is niet zomaar een kooktechniek; het is een sociale gebeurtenis. De Asado grill is een houtgestookte barbecue die zorgt voor een unieke smaak en een gezellige sfeer. Het langzame grillproces laat de smaken in vlees en groenten doordringen, waardoor een onvergetelijke eetervaring ontstaat.
Tijdens deze dag leer je samen met je team het vuur beheersen en de lekkerste gerechten bereiden boven de Asado grill.

Exclusief te boeken midden in de natuur

Landgoed Stakenberg, gelegen op de Veluwe, biedt de perfecte setting voor een teambijeenkomst. Met zijn weelderige bossen en uitgestrekte groene velden is het de ideale plek om de banden met collega’s te versterken en te genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht.

Onze vuurplaats heeft een knus ingerichte tent, vuurtjes, hooibalen, kleedjes en lampjes in de bomen. En deze vuurplek is altijd exclusief voor jouw gezelschap.

Hoe zit een dag workshop Asado grillen eruit?

 1. Bij aankomst worden jij en je collega’s hartelijk verwelkomd met een drankje en een korte introductie over de kunst van het Asado grillen.
  Wil je eerst starten met een teambuildingsactiviteit? Ook dat kan. Vraag ons naar de vele mogelijkheden daarvoor.
 2. Leer de fijne kneepjes van het asado grillen van ervaren grillmeesters. Ontdek de verschillende grilltechnieken en krijg inzicht in het gebruik van specifieke houtsoorten voor de perfecte smaak.
 3. Verdeel taken en werk samen om een heerlijke selectie van vlees, vis en groenten te bereiden. Dit is niet alleen een kans om te leren, maar ook om samen te werken en te genieten van elkaars gezelschap.
  Denk je dat asado grillen alleen voor vlees eters is, dan heb je het mis. Wij verzorgen de Asado buitenkook workshop ook voor vegetariers.
  Dan gaan we aan de slag met de lekkerste seizoen groenten van de boeren om de hoek.
 4. Er worden tussendoor ook al kleinere hapjes gemaakt die tijdens de Asado workshop klaar zijn en worden rondgedeeld.
  Wij werken graag met het 70-30% principe. Dit betekent 70% groenten en 30% vlees en vis. En de tussendoor happen zijn veelal groenten van het seizoen.
 5. Neem plaats aan lange tafels onder de sterrenhemel en proef de vruchten van jullie gezamenlijke inspanningen. De geurige rook en sissende geluiden van het grillen zullen de lucht vullen, waardoor een onvergetelijke ambiance ontstaat.
 6. Bij Landgoed Stakenberg kun je ook starten met de Streekbeleving ‘Reis door het bos’.
  Hierbij gaan jullie eerst langs de lokale boeren om zelf een aantal ingrediënten op te halen.
  Dit kan op de fiets, tandem, E-chopper of E-bike.Maar je kunt ook starten met inspirerende excursie met een natuurgids door de prachtige omgeving van Landgoed Stakenberg.
  Overigens kun je hier ook mee eindigen…even het eten laten zakken!

Meer informatie over de workshop asado grillen

Deze workshop asado grillen bij vuurplaats Landgoed Stakenberg biedt niet alleen een smaakvolle ervaring, maar versterkt ook de teamgeest binnen jouw bedrijf. De prijs hiervan start bij € 100,00 excl. BTW inclusief een vier uur drank arrangement (frisdrank, bier en wijnen).

De combinatie van heerlijk eten, een prachtige locatie en teambuildingactiviteiten creëert een unieke en onvergetelijke dag voor jou en je collega’s op de Veluwe. Maak van jullie volgende bijeenkomst een culinair avontuur en ontdek de magie van Asado grillen bij de vuurplaats op de Veluwe.

Wil je meer informatie over de workshop asado grillen, advies of een maatwerk voorstel ontvangen?
Bel of mail met Ingeborg, Rianka of Bauke. Zij helpen je graag!