Teambuilding samen koken

Buitenkokers

Teambuilding samen koken is een teambuildingsdag vol plezier, samenwerking en natuurlijk heerlijk eten!

Bij samen koken komt heel wat kijken. En bij samen koken op houtvuur komt nóg meer kijken, want koken op houtvuur is nog net even een tikkie anders. Daarnaast is de smaak ook anders, en die is puurder en authentieker.

Taken bij teambuilding samen koken

Zo moet natuurlijk het houtvuur aanblijven, wie neemt die verantwoordelijke taak tot zich? Met houtvuur is het lastiger inschatten wanneer het gerecht meer hitte nodig heeft of juist minder. Hoe werkt dat precies?
Daarnaast werken wij bij deze kookworkshop met andere pannen dan je thuis gebruikt. Wel eens van een Dutch oven gehoord, de driepoot of de rookoven? Met al deze bijzondere kookmaterialen ga je aan de slag.
Aan de hand van de groepsgrootte worden de gerechten bereidt. In twee of drietallen ga je met dat team aan de slag om tot een lekker eindresultaat te komen met elkaar.

Teambuilding samen koken is daarom ook erg populair. Je bent samen aan het werk naar een eindproduct waarbij iedereen altijd wil dat deze slaagt. Trots is iedereen altijd op de gerechten die zij gemaakt hebben!

Er kan gekozen worden uit een thema om samen mee te koken. Op onze site zijn er vier categorieën;Back to Basic

  • Back to Basic
  • Streekproducten
  • Slow Food
  • Vitaliteit

Meer weten over teambuilding samen koken?

In overleg maken wij onze kookworkshop ’teambuilding samen koken’ op maat. Wil jij graag met bepaalde producten werken, of wil je alles vegetarisch of juist niet? Of wil je een ander programma ervoor, zoals een training, outdoor activiteit, of samenwerking opdracht vooraf? Ook dat is mogelijk.

Wij denken graag met je mee over de juiste invulling van teambuilding samen koken!
Hieronder een sfeerimpressie van een twee daagse die wij mochten organiseren in Lochem. Wil je meer weten over deze dag en de inhoudt hiervan? Dat lees je hier.