Buitenkoken…teambuilding in de natuur

Buitenkokers

Teambuilding in de natuur wordt weer populairder. Met je collega’s in de buitenlucht geeft een extra dimensie aan zo’n dag.

Wij verzorgen natuurlijk kookworkshops, maar ook vergaderingen, events, teambuildingsdagen en andere workshops. En dit is prima met elkaar te combineren. Vaak vinden deze dagen plaats in één van onze mooiste locaties, de Schaapskooi in Garderen. Back to Basic, maar toch met alle faciliteiten die je nodig hebt op deze dag. Alles is tot in detail door ons geregeld.

De schaapskooi is exclusief voor jouw gezelschap en wij zorgen dat alles wat je nodig hebt aanwezig is. Bij een vergader arrangement verdwijnen wij weer en komen weer terug als jullie klaar zijn.
Wil je juist dat wij wél aanwezig zijn omdat je een teambuildingdag wil organiseren, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Ook een heerlijke wandeling met de boswachter is bij ons te boeken. Onze boswachter van Staatsbosbeheer kent het prachtige gebied op zijn duimpje en neemt je mee in de wondere wereld van de Veluwe en zijn geheimen.

Daarnaast verzorgen wij allerlei trainingen, bedrijfsuitjes, events die erg goed te combineren zijn met het buitenkoken. En natuurlijk is samen koken ook al teambuilding. Er komt veel samenwerken aan te pas om heerlijke gerechten te maken en ze op tijd op tafel te serveren.

Buitenkoken met bijzondere gerechten

Bij buitenkoken denken veel mensen aan barbecuen, maar de manier waarop wij buitenkoken daar komt geen grillplaat aan te pas.
Wij werken met potten en pannen, speciaal voor het buitenkoken. Ook werken wij met houtvuur. Dat komt de smaakt ten goede, maar is ook erg sfeervol en écht een andere manier van koken dan op het gasfornuis thuis.

Ook maken wij bijzondere gerechten met bijzondere ingrediënten. Thuis kook je vaak met dezelfde type groenten. Met het buitenkoken willen wij er echt een speciale buitenbeleving van maken qua sfeer, maar ook qua smaak! En natuurlijk krijg je de recepten mee naar huis, zodat je het thuis nog een keer kan herbeleven.

Teambuilding in de natuur is hot

Teambuilding in de natuur is hot en wij hebben daar de perfecte arrangementen voor! Wij maken graag een voorstel op maat voor jouw team.

Kijk op onze site Veluwe Experts of Buro In! voor de vele combinatie mogelijkheden of bel of mail ons. Wij denken graag met je mee over de juiste invulling van teambuilding in de natuur.

Nieuwsgierig naar het maken van onze heerlijke gerechten, eventueel in combinatie met een vergadering, event, bedrijfsuitje of workshop, kom dan buitenkoken bij Buitenkokers! 

Blog: Ingeborg Leerkes

Bekijk hieronder een aantal van onze unieke kookworkshops.