Teambuilding buitenkoken in Lochem

Vorige week hebben wij een tweedaagse teamdag mogen organiseren in Lochem. Het bedrijf wat naar Lochem kwam bestond uit twee afdelingen uit Limburg en Groningen. Lochem is dan dé perfecte plek in het midden van het land.

Onze gasten hebben naast het vergaderen gekozen voor gezamenlijk buitenkoken. Buitenkoken is de perfecte teambuilding voor iedereen.
Bij ’t Hof van Gelre, onze partner in Lochem, is een heerlijke, grote tuin waar dit prima mogelijk is.
Nadat wij de uitleg van workshop hadden gedaan gingen gasten in koppels aan de slag. Alle mobiele telefoons werden uitgeschakeld om de focus op het koken te hebben, een goede zaak vinden wij!

Diverse gerechten werden bereid, met streekgebonden en biologische producten. En wat waren ze druk met elkaar. Het resultaat mocht er wezen. Mooie soepen hingen te pruttelen op de driepoot, heerlijke gerechten uit de Dutch ovens en smakelijke tapenades met vers brood. Sommigen waren zelfs verbaasd dat alle gerechten zo goed gelukt waren.

Een compliment voor onze buitenkok van die dag. Philip, die alles strak volgens planning liet verlopen.

Ook zo’n teambuildingsdag organiseren? Wij denken graag met je mee voor jou team of bedrijf. Bel of mail gerust met Ingeborg op info@buitenkokers.nl of bellen naar 055 3030987.

Meer mogelijkheden voor een unieke kookworkshop Alle kookworkshops