Outdoor Cooking workshop

buitenkokers

Een Outdoor Cooking workshop is precies wat je nodig hebt als je lekker buiten wil zijn met je gezelschap, bezig wil zijn met elkaar én overheerlijk wil eten!

Buitenkokers verzorgt unieke Outdoor cooking workshops waarbij je kan kiezen uit vier verschillende thema’s;

1. Onze Back to Basic outdoor cooking workshop zit boordevol pure ingrediënten.
Vlees van de plaatselijke boer, rode bieten direct van het land en kromme wortels die we vullen in onze Dutch Ovens om bijvoorbeeld een stoofpot mee te maken.
Visgerechten bereiden we in onze rookovens voor nog meer beleving en extra smaak!

2. Onze Slow food outdoor cooking workshop bestaat uit langzamer gegaarde gerechten. We nemen de tijd… het heet niet voor niets slow food…
Zalm zetten we op grote afstand van het vuur zodat het lekker lang rookt voor die extra rooksmaak. Maar ook ons biologisch rundvlees garen we heel zachtjes in de pan boven het open vuur.

3. En dan onze unieke Streekbelevingen!
Mocht je meer tijd hebben voor een buiten kookworkshop én meer willen weten over wáár wij onze biologische producten vandaan halen?
Kies dan voor een Streekbeleving outdoor cooking workshop.

Tijdens deze middag en avond ga je op een ludieke manier (fiets, tandem, elektrische scooter of kick-bike) naar onze boeren. Daar vertellen zij graag over hun passie, biologisch boeren. Je krijgt een rondleiding en kleine proeverij van de worsten en kazen die de boeren zelf maken.
Vervolgens ga je met de ingrediënten terug naar de kooklocatie om vervolgens de outdoor cooking workshop te volgen.
Een ware beleving en al te boeken vanaf 20 personen tot 250 personen.

Zie Fuori, voor onze op maat gemaakte buitenbelevingen!

4. Ook is onze Vitaliteit outdoor cooking erg populair.
Elke werkgever wil vitale en gezonde medewerkers, dus gezond eten en de bewustwording daarvan wordt steeds meer bespreekbaar. Je wordt minder ziek, herstelt sneller, en voelt je beter.

Onze koks helpen graag om jouw werknemers of team lekkerder en gezonder te leren koken. En dat hoeft echt niet zo ingewikkeld te zijn zoals velen denken.
Natuurlijk doen wij dat met onze buitenkook materialen, maar elk gerecht kan ook thuis op het fornuis bereidt worden.

Ook willen veel gasten van ons meer weten over vegetarische koken, wat erg past in deze tijd van meer vitaliteit op het werk.
Wij hebben een unieke vegetarische kookworkshop in de natuur. Deze dag zit boordevol inspiratie om lekker vegetarisch te leren koken. Uniek in Nederland omdat wij dit buiten in de natuur op houtvuur verzorgen.

Waarom een Outdoor Cooking workshop?

Er zijn veel bedrijven en teams die graag weer gezamenlijk iets willen ondernemen. ‘Elkaar zien’ staat op nummer één als wens. Wat begrijpelijk is.
Veel bedrijven hebben nog de regel dat tot zeker maart/april 2021 thuiswerken een pré is. Dus dan hebben collega’s elkaar meer dan een jaar niet live in de ogen gekeken. Dat is vreselijk!

De binding brokkelt af en dus, zodra het weer kan, willen collega’s weer samen iets doen door middel van een teamdag, teambuilding of bedrijfsuitje.

Alle voordelen nog een keer op een rijtje:

  • Alles speelt zich buiten af, in het bos, zonder andere gasten. Wij hebben exclusieve locaties alleen voor jullie gezelschap.
  • Wij verzorgen de aankleding, styling, muziek en alle andere activiteiten.
  • Tijdens een Streekbeleving zie je ook nog veel van de omgeving en weet je precies waar je ingrediënten vandaan komen.
  • Bij onze Vitaliteit workshops leer je extra gezond en lekker te koken. Perfect in deze corona tijd om ook thuis mee aan de slag te gaan.
  • Gepassioneerde en enthousiaste buitenkook koks die jullie teamdag of bedrijfsuitje tot een ware beleving maken.
  • Wil je deze outdoor cooking workshop uitbreiden met een teambuilding activiteit, training, overnachting, muziek of spreker? Ook dat regelen wij graag voor je via Fuori waar wij een ondereel van zijn.

Ben jij net zo enthousiast over ons dan wij over onze unieke buitenkook workshops?

Twijfel dan niet om ons te bellen of mailen voor meer informatie. Wij denken graag met je mee hoe wij onze outdoor cooking workshop kunnen inzetten tijdens jouw evenement.
Vraag naar Ingeborg Leerkes of Rianka van de Beek, zij helpen je graag verder en maken met liefde een op maat gemaakt voorstel voor je.

Tot dan!