De Houtoven

houtoven buitenkokers veluwe

De Houtoven, ook wel bekend als pizzaoven, is een prachtige oven en geeft extra beleving aan je outdoor cooking buiten evenement.
Buitenkokers is een onderdeel van buitengewoon event bureau Fuori en kies je voor een van onze buitenarrangementen dan nemen wij onze houtoven altijd mee.

Wij zijn van mening dat de naam pizzaoven de oven beperkt, je kan er namelijk zoveel meer mee maken!

Wat handig is aan onze houtoven is dat hij mobiel is, hij staat op een frame met wieltjes en hierdoor kunnen we de oven met outdoor cooking inzetten op de mooiste locaties.

Wat maak je in een houtoven?

Zoals eerder aangegeven zijn wij van mening dat de naam ‘pizzaoven’ de houtoven beperkt, we maken er namelijk veel meer mee!

Denk aan flammkuchen, breekbrood en shashuka. Maar ook onze overheerlijke hotwings en pulled chicken. De houtoven opereert op een temperatuur tussen de 100 °C en 500 °C en dat is wat hem zo veelzijdig maakt.

Waarom een houtoven op jouw Outdoor Cooking buiten evenement?

Maar waarom moet de houtoven op jouw buiten evenement komen te staan?
De houtoven geeft meer beleving en meer smaak aan jouw buiten evenement.

Onze koks maken namelijk alle gerechten met verse producten ter plekke voor je klaar en hebben een grote liefde voor hun vak. Hierdoor kunnen zij met passie vertellen over de oven wat zorgt voor een leuke interactie.

De gerechten uit de houtoven worden vaak gecombineerd met bijvoorbeeld soep die we boven het vuur bereiden en goed gevulde borrelplanken die op de tafels staan. Kortom, er is voor ieder wat wils!

Onze outdoor cooking buiten evenementen zijn maatwerk, zie hier de verschillende mogelijkheden. Bel of mail met Rianka voor alle verschillende opties en extra informatie.