Unieke kookworkshop in Deventer!

Buitenkokers

Buitenkokers zit niet stil. Wij willen groeien, maar wel op de juiste manier en wat past binnen ons concept. Daarom zijn wij altijd op zoek naar passende locaties waar wij onze buitenkook workshops kunnen uitbreiden. Wij waren al een tijdje op zoek naar een locatie in Deventer voor onze kookworkshops. En vanaf nu kunnen wij dan ook een kookworkshop in Deventer gaan geven.

Bij de Oorsprong, net aan de rand van Deventer. En daar zijn wij heel blij mee!

Kookworkshop in Deventer

Locatie de Oorsprong is een prachtige locatie, in de natuur, aan de rand van Deventer. Voor een kookworkshop in Deventer, en dan vooral het buitenkoken op houtvuur, een perfecte locatie door de ruimte en de rust.

Ook binnen is de Oorsprong voor ons een walhalla!

Er zijn grote houtovens die we kunnen gebruiken om bijvoorbeeld brood of pizza’s te bakken. Daarnaast is er ook een kaasmakerij waar workshops gegeven kunnen worden.
De ruimte binnen is groot, gezellig en warm waardoor we samen met het koken buiten, een perfecte combinatie van binnen én buiten kunnen maken met grote groepen.

De Oorsprong

De Oorsprong heeft ook een winkeltje waar je terecht kan voor kookboeken, keukengerei en streekproducten, zoals jam, honing en sauzen.
Daarnaast verkopen zij in het seizoen ook producten zoals groenten en fruit uit de streek. Die producten zullen wij uiteraard gaan inzetten tijdens onze kookworkshops in Deventer.

Alle producten die wij gebruiken tijdens het buitenkoken zullen uit de omgeving van Deventer komen. Zo halen wij de groenten bij lokale boeren en de zuivel komt bij de Vijfsprong uit Vorden vandaan.
Allemaal puur en eerlijke producten  en dat proef je!

Kookworkshop Deventer combineren met activiteiten

Buitenkoken kan erg goed gecombineerd worden met een andere activiteit zodat je een mooi dag vullend programma krijgt. In samenwerking met Buro In! verzorgen wij teambuildingsdagen op maat.

Dus…ben jij op zoek naar een unieke kookworkshop in Deventer? Bekijk hieronder onze kookworkshops.