Een andere kookworkshop Apeldoorn

kookworkshop apeldoorn
Buitenkokers

Voor een bijzondere, smaakvolle en unieke kookworkshop in Apeldoorn is buitenkoken op houtvuur het beste idee! Want houtvuur koken is meer beleving én meer smaak!

Ook zien wij door de jaren heen dat mannen dit extra leuk vinden. Want bij ons mag je hout sprokkelen in het bos, vuur maken én het vuur moet ook aangehouden worden. Dit onder het genot van een drankje uiteraard. Een échte mannen klus merken wij.

Ook vis roken uit de rookoven vinden mannen bere-interessant en er zijn zelfs al mannen bij onze kookworkshop geweest die dezelfde rookoven als ons hebben aangeschaft om thuis aan de slag te gaan met de rookoven. Hoe leuk is dat?

Ben je dus op zoek naar een kookworkshop in Apeldoorn die voor iedereen leuk is, dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Wij hebben hele gave, verschillende locaties waar je onze buitenkook workshop kan volgen. Een prachtige, oergezellige Schaapskooi, een nostalgische boerderij of hippe strandtent.

Kies maar!

Kookworkshop in Apeldoorn, maar dan anders!

Er kan gekozen worden uit vier thema’s bij onze kookworkshop in Apeldoorn.
1. Back to Basic
2. Slow Food
3. Streekbeleving
4. Vitaliteit

Elk thema heeft zijn eigen menu & beleving;

 • Back to Basic is terug naar de basis. Omdat wij alleen koken met streekgebonden en seizoensgebonden producten is dat al de basis wat ons betreft.
  Dit thema is weer onderverdeeld in de seizoenen waarin wij leven. In de herfst koken wij dus met bijvoorbeeld pastinaak, pompoen, wortelen enz.
 • Slow food staat voor slow cooking. Nu is buitenkoken op houtvuur al slow cooking, want op houtvuur koken is niet snel snel…dat is lekker langzaam je gerechten laten garen. En dat duurt langer dan op het fornuis thuis.
  Voor de slow food kookworkshop in Apeldoorn moet je dus ook een uurtje meer tijd voor uittrekken.
 • Onze Streekbeleving is een tocht op de tandem, scooter of auto door Apeldoorn en omgeving om zelf je lokale producten op te halen bij de boeren en tuinderijen. Een uniek concept in Apeldoorn!
  Ook hier moet je meer tijd voor uittrekken. Je bent hier ongeveer zes uur mee onder de pannen. Een echte belevenis!
 • De Vitaliteit kookworkshops staan in het teken van gezond eten met meer groenten en minder vlees. Ook zullen er dan meer gerechten op het menu staan waar ingrediënten worden toegevoegd met bepaalde voedingswaardes.
  Wil je als bedrijf je medewerkers bewuster laten eten? Dan is deze kookworkshop in Apeldoorn daar uitermate geschikt voor.

Bij elke kookworkshop kan er voor een uitbreiding gekozen worden met oogsten uit de natuur, verzorgd door Mirjam Scholten.
Een zeer bijzondere ervaring om te horen, zien én te proeven wat je allemaal kan eten uit de natuur. Natuurlijk maken wij dan ook gerechten met wat er geoogst is.

Meer informatie over onze unieke kookworkshops?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit verhaal en wil je graag een offerte ontvangen? Bel of mail ons dan en wij maken met liefde een passend voorstel voor je.