Koken op kampvuur workshop

Kampvuur koken

Koken op kampvuur biedt niet alleen een unieke culinaire ervaring, maar ook een teambuildingactiviteit die de banden tussen teamleden versterkt.

Voor bedrijfsuitjes en teambuilding in de natuur is dit een ideale manier om samen te werken, te genieten van biologische streekproducten en de smaken van het seizoen. Voeg daar een vleugje buitenbeleving aan toe met een asado-ervaring op de Veluwe, waar teams gezamenlijk koken op een zeer imposant kampvuur.

Puur, biologisch, streek én seizoensgebonden

Bij onze koken op kampvuur workshop begint alles met de keuze voor hoogwaardige ingrediënten.
Wij werken alleen met biologische producten en streekgebonden lekkernijen om een authentieke smaakervaring te creëren. Dit versterkt niet alleen de lokale economie, maar draagt ook bij aan duurzaamheid en respect voor de natuur.

Laat de seizoenen hun stempel drukken op het menu. Wij kiezen alleen ingrediënten die op dat moment vers beschikbaar zijn, waardoor de gerechten niet alleen smaakvol zijn, maar ook het bewustzijn van de seizoensgebonden keuken vergroten. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, elk seizoen biedt unieke mogelijkheden om creatief te koken.
Bij ons geen bonen uit Israël, maar alleen bonen als ze uit Nederland komen.

Kampvuur met koutvuur en briketten

Het gebruik van houtvuur en briketten voegt een extra dimensie toe aan het kookproces. Het knisperende geluid van brandend hout en de karakteristieke geur dragen bij aan de sfeer van het buitenkoken op houtvuur.
Briketten zorgen voor een gelijkmatige warmte en bieden praktisch gemak. Samen met het team het vuur beheersen is niet alleen praktisch, maar ook een gezamenlijke ervaring.
Wij leren jullie hoe je de lekkerste gerechten maakt in een Dutch oven. En hoe je op een driepoot met bakplaat de heerlijkste bietenburgers bakt.

En wij hebben vier thema’s waaruit gekozen kan worden: Back to Basic, Streekbeleving, Slow food en Vitaliteit.
Bel ons gerust als advies wil over welk thema het beste bij jullie gezelschap past.

Unieke Asado-ervaring op de Veluwe

Voor de ultieme buitenbeleving kan een asado-ervaring op de Veluwe worden toegevoegd aan het programma.
Hier kookt het team samen op een indrukwekkend kampvuur, waardoor een onvergetelijke ervaring ontstaat. De asado, een Zuid-Amerikaanse barbecue, brengt een extra dimensie aan het buitenkoken en versterkt het teamgevoel nog net dat beetje extra!

Koken op kampvuur voor teams in de natuur, met biologische streekproducten en seizoensgebonden ingrediënten, biedt niet alleen een smaakvolle ervaring, maar versterkt ook de samenwerking binnen het team.
Voeg daar het element van houtvuur, briketten en de spectaculaire asado-ervaring op de Veluwe aan toe, en je hebt de perfecte mix voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in de buitenlucht.

Wij helpen je graag!

Bel of mail ons gerust voor advies over één van onze kampvuur buitenkook workshops. Wij helpen je graag!