Koken is teambuilding

Op onze nieuwe locatie ‘De Bredelaar’ in de Betuwe hebben wij een bedrijfsuitje/teambuilding voor internetbureau Max uit Apeldoorn mogen organiseren.
Dit internetbureau wilde een ‘stoere’ buitenkook workshop, met veel en vooral lekker, biologisch vlees, maar ook vis, kip en voldoende lekker gerechten voor vegetariers.

Onze kok heeft speciaal voor Internetbureau Max een stoere buiten kookworkshop samengesteld, boordevol heerlijke gerechten.

Tijdens dit bedrijfsuitje stond teambuilding hoog in het vaandel dus samenwerken tijdens het buiten koken was het doel.
En dat is natuurlijk niet zo moeilijk met buiten koken, want er moet van alles gebeuren. Vuur maken (en aan houden!), groenten snijden, kruiden zoeken en fijnstampen, vlees marineren, deeg maken, en nog veel meer.

Bij deze teambuilding werden er tweetallen gemaakt. Samen ga je een aantal gerechten maken. Afhankelijk van hoe groot het gerecht is én lang het duurt doe je één of twee gerechten per tweetal.

Dit keer werd er een rib-eye op open vuur klaargemaakt samen met biologische aardappelen. Er werd een kip met bier in de Green-egg bereid in een hele speciale marinade.
Er is een stoofpot van kippendij, groenten en verse kruiden gemaakt in de Dutch Oven aan een driepoot. Erg lekker!
Ook waren er eigen gemarineerde spare-ribs uit de Duch Oven, en verse zalm die gegaard werd op een plank boven het vuur. Overheerlijk!

Samen met een aantal vegetarische gerechten zoals, met groenten gevulde wraps, een bieten salade en als dessert een appel crumble maakte deze unieke, stoere kookworkshop compleet!

Hieronder een sfeerimpressie een teambuildingsdag met buitenkoken op houtvuur erin verwerkt.

Ook op zoek naar een stoere buitenkook workshop die je perfect kan inzetten als teambuilding?

Bekijk hieronder onze arrangementen