Buitenkoken in Tipi tent

Om goed te kunnen buitenkoken hebben wij ruimte nodig. Bij mooi weer kan dat ‘gewoon’ op een grasveld of weiland zijn. Maar als het koeler wordt en we richting de winter gaan, is het fijn dat je ergens binnen de gerechten kan voorbereiden en na het buitenkoken ook in een warme en sfeervolle omgeving kan opeten.

In deze Tipi tenten is dat allemaal mogelijk, én enorm sfeervol. Wij kunnen op iedere locatie komen buitenkoken in deze prachtige Tipi tent. Wij zorgen ook voor verlichting, heaters voor extra warmte, én mooie schapenvachten zodat je warm kan zitten.

In onderstaande video zie je een sfeerimpressie van een buitenkook programma in december. Wij werken samen met de prachtige locatie ’t Hof van Gelre in Lochem die een grote tuin tot hen beschikking heeft. Daar kunnen wij dus prima buitenkoken in de winter met onze Tipi tenten.
Door twee Tipi tenten aan elkaar te koppelen kun je hierin buitenkoken met ongeveer veertig personen. En dit kan uitgebreid worden mocht het aantal gasten groter zijn.

Belangstelling voor buitenkoken in deze Tipi tent, bekijk hieronder onze arrangementen.