Bedrijfsfestival met live outdoor cooking

bedrijfsfestival met live outdoor cooking

De organisatie van een teamdag, bedrijfsuitje of de jaarlijkse bijeenkomst met je collega’s geef je een extra dimensie met onze buitenbelevingen!
Want hoe gaaf is het om je eigen bedrijfsfestival te organiseren, mét live outdoor cooking, als eye-catcher van deze bijzondere dag!

Ga mee op culinair avontuur in de buitenlucht: een bedrijfsfestival met Buitenkokers en Fuori – buitengewoon eventbureau”

In de moderne zakenwereld, waarin de balans tussen werk en ontspanning steeds belangrijker wordt, zoeken bedrijven naar unieke manieren om teambuilding en plezier te combineren.

Een bedrijfsfestival is daarbij een opwindende keuze, en wanneer je het combineert met live outdoor cooking verzorgd door Buitenkokers, belooft het een onvergetelijke ervaring te worden.

Buitenbeleving in het bos

Het organiseren van een bedrijfsfestival in de buitenlucht biedt deelnemers een welkome ontsnapping aan de dagelijkse sleur. Buitenkokers, gespecialiseerd in het bereiden van heerlijke maaltijden in de open lucht, voegen een extra dimensie toe aan deze buitenbeleving.

Met een focus op duurzaamheid, biologisch eten en het gebruik van houtvuur en briketten, brengen ze een smakelijke en milieuvriendelijke flair naar het evenement.

Biologisch en duurzaam genieten

Buitenkokers staat bekend om hun toewijding aan hoogwaardige, biologische ingrediënten.
Tijdens het bedrijfsfestival kunnen deelnemers genieten van culinaire hoogstandjes die met zorg zijn bereid, waarbij de nadruk ligt op lokale, duurzame producten.
De combinatie van de frisse buitenlucht en de smaken van eerlijk voedsel zal niet alleen de smaakpapillen prikkelen, maar ook een gevoel van waardering voor duurzaamheid bevorderen.

Vuur, vlammen en sfeer

Wat het evenement écht bijzonder maakt, is het gebruik van houtvuur en briketten voor het bereiden van gerechten. Dit zorgt niet alleen voor authentieke smaken, maar creëert ook een sfeervolle ambiance.

De vuurplaatsen, versierd met lampjes in de bomen, werpen een warm licht op het festivalterrein, waardoor een betoverende atmosfeer ontstaat die bevorderlijk is voor informele gesprekken en verbinding tussen collega’s.

Bedrijfsfestival op twee unieke buitenlocaties

De keuze voor onze twee unieke buitenlocaties voegt een extra laag toe aan het bedrijfsfestival. Deelnemers hebben de mogelijkheid om te genieten van de natuurlijke schoonheid terwijl ze deelnemen aan diverse activiteiten en genieten van de culinaire hoogstandjes van Buitenkokers.
Onze buitenlocaties, Het Landgoed en de Schaapskooi bieden de perfecte setting voor een onvergetelijke dag.

Samenwerking met Fuori Eventbureau

Om ervoor te zorgen dat het bedrijfsfestival vlekkeloos verloopt, wordt het evenement geheel verzorgd in samenwerking met Fuori, buitengewoon eventbureau.
Met hun expertise in het organiseren van unieke en op maat gemaakte evenementen, nemen ze de logistieke zorgen uit handen en zorgen ze voor een gestroomlijnde uitvoering.

Nieuwsgierig geworden?

Een bedrijfsfestival met live outdoor cooking verzorgd door Buitenkokers, op twee prachtige buitenlocaties, belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Met de focus op buitenbeleving, biologisch eten, duurzame producten en alles bereid op houtvuur en briketten, wordt niet alleen de smaak, maar ook de ziel gevoed.

In samenwerking met Fuori Eventbureau wordt dit bedrijfsevenement een mijlpaal in teambuilding en genot. Bereid je voor op een dag vol smaak, sfeer en samenhorigheid, onder de blote hemel en temidden van culinaire hoogstandjes.

Bel of mail met Ingeborg, Rianka of Bauke voor meer informatie. Wij adviseren graag voor de juiste invulling van jullie bedrijfsfestival.