Verdien een fles bubbels!

Buitenkokers

Het nieuwe jaar is een feit! 2020 is dan écht begonnen en het kriebelt weer van alle kanten.
Wat zijn onze plannen voor 2020?
Onze unieke kookworkshops blijven uniek en een échte beleving voor onze gasten!

Buitenkokers gaat in maart verhuizen naar een groter pand met daarbij een grote opslag en een eigen afwas-unit met keuken. Wat een verademing zal dat zijn.

 

We hebben er nu al zin in!

Ook hebben wij versterking. Etelka Oortwijn én Bram Kraai zijn gestart bij Buro In!, Buitenkokers en Veluwe Experts.

Etelka Oortwijn zal zich gaan bezighouden met de logistiek van deze drie labels, gaat offertes maken en is verantwoordelijk voor de inkoop.

Bram is event-coördinator en zal zich vooral bezighouden met het coördineren van de verschillende events bij alle drie labels.

Verhuizing naar de Hoenderloseweg

En dan gaan we op 3 april open aan de Hoenderloseweg!
Momenteel wordt er op het Leesten een nieuw pand gebouwd. Wij zullen daar met Veluwe Experts alle events gaan organiseren.
Je zult ons daar dus regelmatig aantreffen als je lekker met je hond gaat wandelen en daarna een kop koffie komt drinken of wat wil eten.

Wij bieden daar vanaf april op maat gemaakte arrangementen aan voor de zakelijke markt als ook voor de particuliere markt.

Ook zijn daar vergader ruimtes die je via ons kan reserveren. Wil je voor, na óf tijdens het vergaderen iets gaafs doen in de natuur? Dan ben je vanaf april dus bij Veluwe Experts van harte welkom!
De opening staat nu op 3 april dus houdt de socials in de gaten.

Trouwens…als je al een boeking wil plaatsen…dat kan al via mail (info@veluweexperts.nl) of bel ons op 055 – 303 09 87.
Momenteel zijn wij ook hard aan het werk om een nieuwe website te bouwen.
Nou ja, wij…Internetbureau Max regelt dat voor ons ;-).
Er komt voor Veluwe Experts een nieuw logo, nieuw arrangementen én een gave site die past bij 2020 en onze nieuwe locatie. Super spannend!

Dan zijn wij met Buitenkokers altijd op zoek naar nieuwe, gave locaties om mee samen te werken.

Unieke buitenkook locaties

Momenteel zijn wij op zoek naar locaties in de omgeving van Rotterdam, Amsterdam en nog iets boven Amsterdam, dus noordelijker Noord Holland in.
Ook rondom Arnhem zijn tips nog steeds welkom.

Wat zoeken wij dan? Vooral boerderijen vinden wij leuk en passen goed bij onze buitenkook workshops. Dit mag ook bijvoorbeeld een Zorgboerderij zijn. Industriële panden passen ook goed bij ons concept. En natuurlijk vinden wij het extra gaaf als zij ook Buitenkokers en onze biologische insteek een warm hart toedragen.

Mocht je iets leuks weten? Wij geven een heerlijke fles goede bubbels weg bij elke goede tip!

Voor de rest blijven wij lekker zo doorgaan zoals voorgaande jaren en blijven onze unieke kookworkshops even uniek, bedenken wij gave recepten, blijven wij biologisch en met streekgebonden producten werken en verzorgen wij alles weer tot in de puntjes.

Wij hebben een gaaf team met erg betrokken en enthousiaste medewerkers die elke keer weer hun stinkende best doen om van een event een echt beleving te maken.

Wij zijn geen standaard bedrijf die kookworkshops verzorgen. Wij creëren belevingen! En daar zijn wij erg trots op. Iedere keer weer als onze opdrachtgevers blij naar huis gaan.

Dat is genieten voor onze gasten en voor ons!

Wees welkom bij Buitenkokers.

Meer informatie over onze unieke kookworkshops?

Wil jij je laten onderdompelen tijdens één van onze unieke events en wil je graag een voorstel op maat ontvangen? Bel of mail ons dan en wij maken met liefde een passende offerte voor je.