Kookworkshop in Coronatijd

buitenkokers

Mensen vragen ons, kunnen jullie een kookworkshop organiseren in coronatijd? “Ja hoor!”, zeggen wij dan.

Het is een gekke tijd, voor iedereen en dus ook voor jouw team of bedrijf waar je werkt. Vóór de coronatijd kon je er op rekenen dat je in deze periode een bedrijfsuitje of teambuildingsdag had met je collega’s. Dan is nu niet meer zo zeker.

Wat ons betreft kan dat wél!
En onze branche heeft het ook hard nodig dat bedrijven bedrijfsuitjes, kookworkshops en events organiseren. Dat kan ook prima in coronatijd. Juist bij ons, omdat wij nagenoeg alles buiten doen.

Met Fuori én Veluwe Experts zijn wij dé specialist in buiten activiteiten in coronatijd.

Voor Buitenkokers was het zelfs nog makkelijker, want wat wij doen is buiten, altijd, zomer of winter, wij koken buiten in de open lucht op vuur en briketten.

Kookworkshop in coronatijd

Natuurlijk hebben wij ook kleine wijzigingen doorgevoerd voor een kookworkshop in coronatijd.

 • Ten eerste natuurlijk de afstand. Alle deelnemers houden gepaste afstand van elkaar. Voor families is dat uiteraard niet het geval.
 • Wij hadden een minimum aantal van 20 deelnemers voor een kookworkshop op houtvuur. Dit hebben wij bijgesteld naar 10 minimaal 10 personen.
 • Er worden dezelfde gerechten bereidt, maar wij hebben meer materialen ter beschikking.
 • Tussendoor wordt er meer afgewassen en schoongemaakt.
 • Elke deelnemer is nu verplicht om handschoenen te dragen tijdens de kookworkshop.
 • Uiteraard nemen wij desinfecterende gel mee.

Wat is er níet veranderd tijdens een kookworkshop in coronatijd?

 • De gezelligheid!
 • De unieke, biologische gerechten die wij aanbieden!
 • Onze enthousiaste buitenkook koks!
 • Het bubbeltje met die goed gevulde borrelplank bij binnenkomst!
 • De relaxte sfeer zodat jij kan genieten samen met je collega’s en rustig kan bijkletsen!
 • Dat heerlijke vuurtje!
 • Je nog steeds de Streekbeleving kan boeken en dus zelf je ingrediënten kan ophalen bij de lokale boeren!
 • Bij slecht weer wij gewoon een easy-up tent er (gratis) bijplaatsen!
 • Dat wij er alles aan doen om van deze dag een ware belevenis te maken!

Nieuw is onze Meat & Greet

Wat hebben wij nog meer gedaan? Natuurijk zijn wij ook gaan kijken wat wij nog meer kunnen doen in deze gekke coronatijd met onze kookworkshops.
Doordat veel mensen de afgelopen periode gedwongen thuis hebben moeten werken, is verbinding met je team misschien nog wel belangrijker geworden. Even elkaar weer zien en in de ogen kijken is nodig, zeker nu.

Wij hadden via Veluwe Experts al het Meat & Greet programma.
Op de fiets, scooter, auto of tandem langs drie restaurants waar je een voor, hoofd en nagerecht nuttigt met elkaar. Dat kan uiteraard nog steeds. Maar wil je liever naar buiten met je team dan is dit de andere, nog leukere, optie.
Met Buitenkokers en unieker De Drie Belevingen;

 1. Op de fiets met elkaar naar beleving 1 voor het voorgerecht en dat is een buitenkook gerecht midden in het bos. Hoe gaaf is dat?
  Een kok van ons staat daar jullie op te wachten met een aperitiefje en drie kleine tapas gerechten, bereidt op open vuur.
 2. Vervolgens vervolgen jullie de fietstocht naar beleving 2 waar het hoofdgerecht boven het vuur pruttelt. Drankje erbij, lekker bijkletsen over deze gekke periode en weer door…. naar….
 3. Beleving nummer 3! En natuurlijk is daar het nagerecht. Bereidt in de Dutch oven. Wij verklappen één ding, dat is smullen.Alle gerechten zijn met vlees, vis of vegetarisch te bereiden. Geef bij ons aan waar je voorkeur naar uitgaat en wij regelen het voor je.De route krijg je via een mobiele web-app op je telefoon. Jullie krijgen van ons de inlog en daarna kan je precies zien waar je bent en waar je heen moet fietsen.Wil je er nog een competitie element in verwerken voor een beetje onderlinge strijd? Ook dat kan! De Mobile Experience leent zich daar heel goed door.
  Met de Mobile Experience kunnen wij vragen en opdrachten erin verwerken waar punten mee verdiend worden. Wie weet het meeste of zijn/haar collega’s en is het meest creatief met de opdrachten?

Meer informatie over activiteiten in coronatijd?

Dus…kom op, boek je bedrijfsuitje, teambuilding, kookworkshop op houtvuur, event of teamdag bij ons. Wij denken graag met je mee over de invulling van jullie bijzondere dag in dit bijzondere jaar.

Bel of mail met Ingeborg voor een kookworkshop in coronatijd. Je bent van harte welkom!