Kookworkshop als teambuilding

Buitenkokers

De meeste gasten die bij ons terecht komen willen een kookworkshop als teambuilding inzetten, en dat is een prima idee!

Samen de gerechten halen, voorbereiden en koken is op en top teambuilding. Vaak ga je de gerechten bij de boeren in de streek ophalen (onze Streekbelevingen) met een grotere groep, dan waar je de gerechten mee gaat koken. Dat zijn teams van twee tot maximaal vijf personen. Onze kookworkshops zijn dus uitermate geschikt om in te zetten als teambuilding.

Kookworkshop als teambuilding

Goede teams zetten een organisatie op voorsprong! Dat is algemeen bekend.
Wil jij dat jouw team beter gaat samenwerken, goed met elkaar communiceert, eerlijk is tegen elkaar én plezier hebben samen?
Dan zijn onze, ongedwongen, kookworkshops een goed begin van een betere samenwerking.

Want op het moment dat je niet goed samenwerkt bij een kookworkshop, heb je aan het einde van de dag geen eten op tafel! En dan is juist het buitenkoken op houtvuur een nog intensievere teambuilding dan een kookworkshop op het gasfornuis.
Dit komt vooral omdat je ook het vuur moet aanhouden (en veel gasten denken een hoog vuur, maar dat is niet nodig), kolen in de starters moet warm maken, en bij koken op houtvuur hebben de gerechten een langere óf kortere bereidingstijd nodig.

Er is dus veel meer overleg nodig, en er zijn meer taken dan bij koken op het gasfornuis.
Neem daarbij het lekker buiten bezig zijn, het wachten bij dat vuurtje met een drankje en die ongemoedelijke sfeer en je kookworkshop als teambuilding is een succes!

Zelfs voor mannen is het een geschikte kookworkshop! Vooral doordat er met vuur gewerkt wordt merken wij dat ook mannen erg enthousiast zijn over onze unieke kookworkshops. Hout sprokkelen, vuur maken, aanhouden, blazen, meer hout…de oerdriften komen duidelijk naar boven bij die mannen!

Streekbeleving als teambuilding

Wil je een stapje verder, heb je meer budget en wil je een dag vullend programma? Dan raden wij de Streekbelevingen aan.
Vooral die kookworkshops zijn uitermate geschikt als teambuilding.
Onze Streekbelevingen staan in het teken van de streek waar je deze kookworkshop volgt.

Zo hebben wij Streekbelevingen in de regio Amsterdam, Veluwe, Brabant, Rotterdam, Groningen, Drenthe en Utrecht.
Elke streek heeft zijn ‘eigen’ unieke kookworkshop, de eigen lokale boeren en tuinderijen waar wij de producten halen én wij passen daar dus de gerechten op aan.
Wil je meer informatie om onze kookworkshops als teambuilding in te zetten? Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Kookworkshop in combinatie met andere teambuilding

Buitenkokers is een onderdeel van Buro In! een organisatie/evenementenbureau gespecialiseerd in teambuilding.
Met Buro In! verzorgen wij veel maatwerk evenementen al dan niet in combinatie met het buitenkoken op houtvuur kookworkshops.

Ben je op zoek naar een volledige dag (of meerdere dagen) voor jouw team of bedrijf, gericht op teambuilding en weet je niet waar je moet beginnen?
Zoek je een evenementen bureau die met je meedenkt over een goede invulling van jullie speciale dag?
Ook dan staan wij graag voor je klaar!