Kookworkshop als bedrijfsuitje

kookworkshop als bedrijfsuitje

De telefoon gaat. Rianka neemt op en aan de andere kant krijgt ze een dame aan de telefoon die lichtelijk in paniek is.

Zij moet het bedrijfsuitje van dit jaar organiseren, zoals ieder jaar, en heeft alles in haar loopbaan al voorbij zien komen.
Een GPS tocht, escape room, een boottocht in Amsterdam, boogschieten, karten, paintballen of een schilderworkshop. Alles heeft de revue al gepasseerd en nu wil ze juist iets heeeel anders.

Via Google kwam ze op onze site terecht en dat sprak haar zeer aan. Haar vraag is direct;” is een kookworkshop geschikt als bedrijfsuitje?”
Ja, natuurlijk is het dat. Want hoe gaaf is het om samen een maaltijd te bereiden en daarna gezellig met elkaar te gaan eten?

Bedrijfsuitje met vuur en gezelligheid

Een buiten kookworkshop is naast de gezelligheid ook creatief  samenwerken en vooral buiten bezig zijn. Lekker in de frisse lucht vuur maken, deeg kneden en groenten snijden. Wil jij een kampvuur maken, dat mag. Wil jij liever vis roken in de rookoven, ook dat mag.
Iedereen krijgt een taak van onze buitenkook koks toegewezen, want het is bedoeling dat iedereen meewerkt bij dit bedrijfsuitje.
Daarbij krijg je bij ons zeer unieke gerechten die je thuis ook makkelijk kan maken. Dus elke gerecht is ook geschikt om op je fornuis en oven te maken.

Natuurlijk vinden wij dat buiten koken op houtvuur meer beleving en meer smaak is en dus adviseren wij je graag over de buiten potten en pannen waar wij mee werken.

Tijdens deze kookworkshop als bedrijfsuitje koken wij met Dutch ovens, rookovens en driepoten met een pan boven het houtvuur.
Daarnaast hebben wij een unieke houtoven waar wij pizza’s en Flammkuchen in bereiden. Wil je daar meer over weten, ook daarin adviseren wij je graag.

Combinatie van activiteiten als bedrijfsuitje

Bij Buitenkokers hebben wij 20 jaar expertise voor het organiseren van een bedrijfsuitje of teambuildingsdag. En vaak worden wij eerst gebeld voor de kookworkshop en tijdens het telefoongesprek komen we erachter dat er nog meer nodig is die dag.
Dit kan een overnachting zijn, een teambuildingsactiviteit, lunch of na het koken nog een leuke pubquiz.

Ook dat verzorgen wij graag voor jullie gezelschap. Voordeel hiervan is dat je alles met één eventbureau regelt. En dus ook één aanspreekpunt en één factuur.
Buitenkokers is een onderdeel van Fuori, een buitengewoon eventbureau. Wij zijn gespecialiseerd in events en dan vooral buiten in de natuur.
Onze buiten kookworkshops zijn daar dus een onderdeel van.

Ben je op zoek naar de juiste experts op het gebied van buiten, outdoor, activiteiten, biologisch eten en bijzondere buitenbelevingen verzorgd door een enthousiast team?

Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij denken graag met je mee voor een unieke buiten evenement met daarin verwerkt een kookworkshop als bedrijfsuitje.