Koken in de natuur is beleving!

Buitenkokers

Je bent bij ons aan het juiste adres voor een avontuurlijke buitenbeleving. Met bedrijven, teams, afdelingen gaan wij met veel plezier en passie de natuur in, eten we wilde planten, maken we vuur en koken we op een stoer houtvuur.
Wij brengen mensen weer dichter bij zichzelf én bij de natuur. Door te gaan koken in de natuur maak je de voorouder in jezelf weer los en voel je jezelf weer een jager en verzamelaar. Tot in het bos!

Wildplukken in de vrije natuur en daarvan een heerlijke maaltijd maken. Maar ook bij boerderijen en tuinderijen in de omgeving de heerlijkste, verse producten scoren. Outdoor cooking is echte buitenbeleving. Koken in de natuur is een echte beleving met je bedrijf of team.

Buitenkokers organiseert workshops met wilde, eetbare planten, bloemen en paddenstoelen. Lekker, verrassend en eerlijk eten uit de vrije natuur. Koken in de natuur organiseren wij in heel Nederland. In elke regio of provincie werken wij samen met prachtige locaties waar wij de workshops koken in de natuur geven.

Koken in de natuur is hot!

Als je gaat koken in de natuur dan voel je je vrij van alles. Met je lichaam en geest ben je even helemaal weg van de drukte van alledag.
Wij merken de laatste tijd dat veel bedrijven graag weer een teamdag willen organiseren die terug gaat naar de basis. Dit kan de locatie zijn, maar ook het eten en de activiteit die daar bij hoort.
Mensen willen weer weten waar het eten vandaan komt en lokaal is ook weer hip. Mensen halen liever het vlees bij de plaatselijke slager of boer dan bij de Aldi. Zonder kleur, geur en smaakstoffen, dus pure producten. En dat proef je!

Als je met je team naar onze locatie op de Veluwe komt, dan voel je direct de rust. Er is daar geen WIFI (en slechte 4G) en dus kan je je telefoon gewoon links laten liggen 🙂

Wildplukken in de natuur

Als je gaat wildplukken in de natuur leren wij je eerst de basis begrippen. Er zijn een aantal planten die je altijd langs de kant van de weg ziet staan. Brandnetel, zevenblad en paardenbloemen zien we overal…en bijna altijd door de seizoenen heen.
En hoe leuk is het dat je nu weet dan je daar heerlijke pesto van kan maken? Wij leren je heerlijke pesto’s en marinades maken met wat je kan plukken uit de natuur.

Wil je koken in de natuur eventueel in combinatie met wildplukken in de natuur? Bel of mail ons gerust voor de vele mogelijkheden in heel Nederland.
Wij maken graag een voorstel op maat voor jouw team of bedrijf.