Even voorstellen; Rianka

Rianka van de Beek

We doen weer een ‘even voorstellen’.
Eindelijk weer tijd om wat te schrijven, want jeetje, wat is/was het druk de afgelopen periode!

En nét op tijd is Rianka bij ons gekomen. In februari zag Ingeborg de drukte al aankomen. In die periode begon de telefoon steeds vaker te rinkelen. Ondertussen alles voorbereiden, nieuwe programma’s bedenken én ze draaien, dat was toen al bijna niet meer te doen.
Dus snel een oproep geplaatst op Linkedin en andere social media kanalen en in het netwerk vertellen dat je een duizendpoot zoekt.

Onze collega Petra wist dat een vriendin, die uit de evenementen sector kwam, een nieuwe baan zocht. En die had ook wel het gevoel dat zij zou passen in het team.
Dus…bellen! Want we hadden ook een beetje haast. Druk, druk, druk. Bram en Ingeborg konden het eigenlijk al niet meer aan en met het voorjaar in het vooruitzicht zou het nachtwerk gaan worden.

En na het eerste telefoontje van Ingeborg met Rianka direct een gesprek ingepland. En dit voelde direct goed!
Na een week was de deal rond en kon Rianka haar huidige baan opzeggen. Een maand later zat ze op kantoor bij Fuori, Buitenkokers en Veluwe Experts.

Wie is Rianka?

Rianka is sportief, accuraat, gezellig en zorgt ervoor dat jouw teamdag of bijeenkomst tot in de puntjes geregeld is. De kans dat je haar aan de telefoon krijgt als je met ons belt.
We noemen haar onze ‘duizendpoot’ want dat is ze. En wat zijn we blij met haar!

Op naar een topjaar met het team!