Bushcraft in combinatie met buitenkoken

Bushcraft in combinatie met buitenkokers

Bushcraft, waar denk je aan bij dit woord? Overleven, eten uit de natuur, je eigen vuur maken en hier je eten mee bereiden? Dat laatste klinkt bekend, en daarom past bushcraft in combinatie met buitenkoken zo goed!

In samenwerking met Veluwe Experts bieden wij sinds kort de clinic bushcraft aan, en dit kan je erg goed combineren met een buitenkook workshop (vinden wij). Maar wat houdt de clinic bushcraft precies in en waarom pas dit zo goed bij een buitenkook workshop?

Wat is bushcraft eigenlijk?

Bushcraft is een term die wordt gebruikt als verzamelnaam voor allerlei overleving skills, tijdens de clinic bushcraft ga je samen met je collega’s onder begeleiding van een ervaren bushcrafter het bos in en leer je deze skills.
Je leert bijvoorbeeld hoe je je eigen onderkomen bouwt. Nu denk je misschien ga ik een hut bouwen? Maar een eigen onderkomen is echt iets anders dan ‘een hut’!  Ook ga je leren hoe je zelf je eten kan vergaren in de natuur en hoe je vervolgens je eten én drinkwater eet en drinkbaar maakt. En daarom vinden wij dat het bushcraft in combinatie met buitenkokers bushcraften zo goed op elkaar aansluit.

Een hele middag onder de pannen

Als je voor dit programma kiest ben je een gehele middag onder de pannen. Samen met je collega’s op een unieke locatie ergens in Nederland de hele middag lekker buiten met elkaar ‘bezig’ zijn, bezig zijn met leuke leerzame dingen. Want zeg nou zelf, hoe vaak leer je skills om zelf te kunnen overleven. En vervolgens ook nog eens samen een heerlijk diner op een primitieve manier te bereiden? Kortom een leerzame, leuke en unieke middag vol met verrassingen!

Geïnteresseerd in dit programma?

Ben je geïnteresseerd geraakt in dit programma? Bel of mail dan met Rianka, zij denkt graag met je mee om een geweldige dag samen te stellen.