Stoer buitenkoken in Flevoland vol passie!

Buitenkokers

Wil je stoer buitenkoken in Flevoland dan is het écht een aanrader even te neuzen op deze site.
Wij hebben vier thema’s die wij allemaal met veel plezier in Flevoland verzorgen.

    • Back to Basic
    • Slow Food
    • Streekbeleving
    • Vitaliteit

En de Streekbeleving is natuurlijk het meest unieke om te doen. Je gaat namelijk zelf je ingrediënten ophalen bij de lokale boeren en tuinderijen. Alles biologische, seizoensgebonden én dus ook streekgebonden.

Deze Streekbeleving doe je niet saai in een auto, neeeee…wij hebben daar leuke vervoersmiddelen voor, waaruit je kan kiezen. Denk aan tandems, kickbikes, segways of scooters. Want als je gaat buitenkoken in Flevoland dan zul je ook veel van Flevoland zien en ontdekken. Je komt op de mooiste plekjes en ontmoet veel unieke mensen met passie voor hun vak.

Hoe weet je nu waar je heen moet?

En je krijgt de route door via je smartphone! Je ziet precies waar je bent én waar je heen moet. Daarnaast kunnen we nog een spelelement in de dag verwerken met je smartphone. Via de Mobile Experience krijg je vragen, stellingen, video’s en geluidsfragmenten door die je gaat beantwoorden met je team.

En daarmee kunnen uiteraard punten verdiend worden. Hoe meer vragen goed, hoe meer punten. Ideaal dus ook om in te zetten als teamdag, bedrijfsuitje, teamuitje en teambuilding.
We kunnen er zelfs vragen en stellingen in verwerken die jullie bij ons aanleveren. Die gaan bijvoorbeeld over elkaar of over het werk. En natuurlijk zullen er ook vragen en stellingen in zitten die gaan over het buitenkoken in Flevoland.
Zo krijg je een op maat gemaakt evenement wat altijd erg gewaardeerd wordt.

Alleen buitenkoken in Flevoland?

Wil je geen Streekbeleving, maar lekker alleen buitenkoken in Flevoland? Dat kan natuurlijk ook. Wij zorgen dan dat alles klaarstaat op onze locatie aan het water.
De koks starten met de uitleg van de dag en iedereen krijgt een taak toegewezen. Wie houdt het vuur aan, wie maakt wel gerechten?
Het is heerlijk toeven in Flevoland en onze locatie daar ligt prachtig aan het water, dus op en top genieten in Flevoland!

Voor meer informatie of een voorstel op maat voor jouw teambuildingsdag, teamuitje of bedrijfsuitje, bel of mail ons gerust. Wij denken graag met je mee over de juiste invulling van jullie dag.