Mieke Voshol

buitenkok Mieke VosholMieke is vanaf de start van Buitenkokers betrokken bij het bedrijf. Mieke is onze chef buitenkok en al die overheerlijke, unieke recepten bedenkt zij.
En dat vindt zij het leukste wat er is. Haar passie ligt bij de gerechten bedenken, het uitproberen in haar eigen tuin om vervolgens te proeven en het gerecht eventueel aan te passen.

Net zo lang totdat het goed smaakt!
Pas daarna wordt het gerecht toegevoegd of gewijzigd in de menu’s.

Drijvende kracht buitenkoks

Ook is Mieke de drijvende kracht achter de opleiding van onze buitenkoks. Twee keer per jaar wordt er een bijeenkomst georganiseerd waar alle koks weer een opfris dag bijwonen. Dat is een dag vol gezelligheid, samen koken, proeven en ervaringen uitwisselen.
Natuurlijk worden daar ook de nieuwe menu’s besproken zodat iedereen bij de start van het buitenkook seizoen weer up-to-date is.

Alle producten waar wij mee werken zijn biologische en streekgebonden. Wellicht kun je je dan voorstellen hoe druk je kan zijn met het kopen van de producten. Daar is Mieke dus ook altijd erg druk mee.
Het vlees bij de boer, de groenten bij de biologische tuinderij en de kaas bij de kaasboerderij. Mieke rijdt van hot naar her om de beste van de beste producten te scoren voor jou. En dat doet ze altijd met volle passie en plezier!

En natuurlijk staat ze zelf ook nog regelmatig te koken, want ook dat doet ze nog steeds erg graag. Als je Mieke tegenkomt bij jouw buitenkook workshop, heb je de beste buitenkok van Nederland getroffen en daar zijn wij retetrots op!