Buitenkokers Academy

Vorig jaar zijn wij gestart met de Buitenkokers Academy en dat was een groot succes!

En ook in 2017 gaan wij weer buitenkook workshops geven. In het voorjaar hebben wij er twee gepland. En vanaf nu kun je je inschrijven voor deze twee buitenkook workshops.

 

“Is eten koken jouw passie en wil je graag leren om te buitenkoken op houtvuur met de beste ingrediënten uit de streek?”

 

Je gaat aan de slag met de beste ingrediënten en de juiste kookgerei. Je zult gaan buitenkoken op de mooiste locaties en leert van de Buitenkokers kok hoe je een échte buitenkoker wordt.

 

Buitenkokers academy

In het voorjaar van 2017 biedt de buitenkokers academy twee buitenkook workshops aan;

 • Zaterdag 8 april 2017 van 10.00 tot 16.00 uur.

  Buitenkook workshop 'Het Schaap'.
  Je leert hier alles over het schaap, schapenvlees & schapenkaas. Deze workshop zal gegeven worden op de biologische schapenboerderij in Garderen.

 • Zaterdag 13 mei 2017 van 10.00 tot 16.00 uur.

  Buitenkook workshop 'Groenten en kruiden uit de natuur'.
  Je leert hier de beginselen van wat je wel en niet kan plukken in de natuur. Daarnaast ga je koken met wat je hebt geplukt en zullen wij ook gerechten gaan bereiden met zeer bijzondere groenten.
  Deze kookworkshop zal gegeven worden bij onze Schaapskooi in Garderen.

 

De kosten voor beide workshops zijn; € 140,00 inclusief alle ingrediënten, drankjes, professionele buitenkok, workshop materiaal. Wil je beide workshops volgen? Ook dat kan! Wij bieden je dan een korting aan van 10%.

Voor meer informatie over beide workshops kun je bellen of mailen met Ingeborg Leerkes. Telefoonnummer 06 18042796 of mailen naar info@buitenkokers.nl

Het opgeven voor deze kookworkshops kan via het aanmeldformulier onderin deze pagina. Tot ziens bij één van onze buitenkook workshop!

 

buitenkokers academy
buitenkokers academy
buitenkokers academy
buitenkokers academy

Spreekt jou dit aan meld je dan nu aan!